GŁÓWNA  ·  INFORMACJE i KONTAKT  ·  REGULAMIN  ·  KOMENTARZE   KOSZYK  ·  ZAMÓWIENIE  10 077 142/240 263
.:: SZUKAJ ::.
 
szukaj w opisach

» PROMOCJE !!!
» NOWOŚCI !!!

PROMOCJE (33)
 
PROFESJONALNE MYCIE, CZYSZCZENIE PŁYT WINYLOWYCH (1)

TECHNIKA I MECHANIKA
Fotografia (54)
Mechanika (182)
Elektryka, Elektronika (367)
Architektura i budownictwo (195)
Technika (550)
Automatyka (65)
Wyd. przed 1950 r. (51)

NAUKI ŚCISŁE
Matematyka (241)
Chemia (207)
Fizyka (119)
Informatyka (84)
Astronomia (16)
Wyd. przed 1950 r. (39)

NAUKI HUMANISTYCZNE I SPOŁECZNE
Pedagogika (204)
Psychologia (218)
Ekonomia i zarządzanie, prawo (279)
Polityka, politologia (73)
Sztuka i kultura (339)
Językoznawstwo, polonistyka (334)
Etnologia, antropologia (72)
Etyka (7)
Socjologia (69)
Filozofia (168)
Wyd. przed 1950 r. (52)

NAUKI PRZYRODNICZE
Biologia (210)
Geografia (36)
Geologia, geodezja (75)
Ekologia (52)
Rolnictwo, zootechnika (53)
Wyd. przed 1950 r. (44)

HISTORIA
Polski (748)
Powszechna (304)
Biografie, wspomnienia (604)
Wyd. przed 1950 (62)

LITERATURA POPULARNA
Proza i dramat polski (476)
Proza i dramat zagraniczny (628)
Książki wydane przed 1950 rokiem (426)
Fantastyka, Science-fiction (124)
Książki popularnonaukowe (255)
Horror (34)
Poezja (139)
Sagi (3)
Ezoteryka, UFO (113)
Poradniki (376)
Komiksy (25)
Erotyka (21)
Humor (18)
Audiobooki (1)

LITERATURA DLA DZIECI
Polska (154)
Zagranica (113)
Wyd. przed 1950 r. (3)

SŁOWNIKI I ENCYKLOPEDIE
Słowniki (58)
Encyklopedie (9)
Wyd. przed 1950 r. (12)

KSIĄŻKI KULINARNE
Książki kulinarne (150)
Wyd. przed 1950 r. (2)

KSIĄZKI OBCOJĘZYCZNE
Wyd. przed 1950 rokiem (77)
Wyd. po 1950 roku (125)

RELIGIE, TEOLOGIA
Religie, teologia (1198)
Wyd. przed 1950 r. (80)

SPORT, TURYSTYKA, KRAJOZNAWSTWO
Sport, turystyka (601)
Wyd. przed 1950 r. (8)

MUZYKA
Nuty, śpiewniki (76)
Pozostałe (49)
Wyd. przed 1950 r. (33)

MEDYCYNA, ZDROWIE
Medycyna, zdrowie (432)
Wyd. przed 1950 rokiem (21)

PODRĘCZNIKI
Do nauki języków (114)
Przedmioty podstawowe (28)
Przedmioty zawodowe (14) »
Wyd. przed 1950 r. (6)

POZOSTAŁE
Albumy (136)
Czasopisma (63)
Mapy (10)
Stara reklama
Varia (3)
Autografy, dedykacje (11)



Postaw mi kawę na buycoffee.to





RODO polityka prywatności


Zamówienia można składać telefonicznie pod numerem 784 088 234. Zapraszamy!



KONTAKT Z NAMI Napisz do nas
784 088 234 Zadzwoń

Czynne od 9.00 - 19.00




Przedmioty zawodowe

sortuj rosnąco cena sortuj malejąco sortuj rosnąco produkt sortuj malejąco sortuj rosnąco producent sortuj malejąco sortuj rosnąco nowość sortuj malejąco



 DO KOSZYKA 
Anatomia i fizjologia człowieka B. Gołąb, W. Traczyk

Producent: [227]

Cena: 25,00 zł

Opis: Podręcznik dla studentów farmacji stan db, PZWL, 1986, podniszczona okładka, podpis poprzedniego właściciela Książka została wykupiona z biblioteki. Posiada skasowane pieczęcie i odpowiednie adnotacje, może posiadać ślady po taśmie klejącej, na okł (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Bezpieczeństwo i higiena pracy w górnictwie J. Wanat

Producent: (15)

Cena: 19,00 zł   Stara cena: 22,00 zł

Opis: Śląsk, 1974, stron 392, stan db (przykurzona i podniszczona okładka, nieaktualna pieczątka) Książka ujmuje w sposób kompleksowy całokształt podstawowych zagadnień składających się na treść i zakres pojęcia BHP w górnictwie. Szczególnie dokładni (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Ekonomia i prawo w turystyce, podręcznik Maria Wajgner, Renata Tylińska

Producent: [110]

Cena: 18,00 zł

Opis: REA, 2011 stan bdb- (lekko podniszczona okładka,), str 304 ISBN 978-83-7544-123-9 Podręcznik adresowany do uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik obsługi turystycznej w technikum i szkole policealnej oraz studentów zaintere (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
HIGIENA DLA SZKÓŁ GASTRONOMICZNYCH Wojciech Żabicki

Producent: [84]

Cena: 7,00 zł

Opis: WSiP 2009, str. 140, stan db+ W książce podano podstawowe wiadomości z mikrobiologii, omówiono rolę drobnoustrojów i ich wpływ na organizm człowieka. Zaznajomiono z higienicznymi warunkami pracy i chorobami zawodowymi, które wiążą się z pracą w pr (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Obsługa konsumenta część 1 i 2 Ryszard Jargoń

Producent: [86]

Cena: 38,00 zł

Opis: WSiP 2000, stan bdb -(podniszczona lekko okładka ). Cena za komplet 2 części. Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat zakładów gastronomicznych -ich rodzajów, funkcjonowania, wyposażenia, zakresu świadczonych usług, rodzajów stan (zobacz więcej ...)



 WYPRZEDANY 
Obsługa konsumenta część 2 Ryszard Jargoń

Producent: (45)

Cena: 16,00 zł

Opis: WSiP 2000, str. 200 stan db (podniszczona lekko okładka) , 83-02-07844-1 Książka zawiera podstawowe wiadomości na temat zasad przygotowywania potraw przez kelnera w obecności konsumenta, techniki podawania napojów bezalkoholowych i alkoholowyc (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
OBSŁUGA KONSUMENTA w hotelarstwie część 1 i 2 Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa

Producent: Joanna Duda, Sebastian Krzywda

Cena: 29,00 zł

Opis: REA 2007 / 2008 str. 86+128, stan bdb - ISBN 978-83-7141-981-2, 978-83-7141-987-4 dopuszczenie nr 13/2008 i 27/2007 Zawarto w nim treści związane z obsługą konsumentów w lokalach gastronomicznych różnego typu ze szczególnym uwzględnieni (zobacz więcej ...)



 WYPRZEDANY 
PODSTAWY EKONOMICZNE I PRAWNE w hotelarstwie Maria Wajgner Renata Tylińska

Producent:

Cena: 9,90 zł

Opis: Podręcznik do nauki zawodu Technik hotelarstwa REA 2008, str. 302 stan db (podniszczona okładka, podpis, zapiski ołówkiem) ISBN 978-83-7141-993-5



 DO KOSZYKA 
PODSTAWY RACHUNKOWOŚCI I FINANSÓW w hotelarstwie Alina Hajdamowicz Krystyna Książek

Producent: [101]

Cena: 9,90 zł

Opis: REA 2007, str. 152 stan db (podniszczona okładka) ISBN 978-83-7141-968-3



 DO KOSZYKA 
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem w pytaniach i zadaniach Zeszyt ćwiczeń Część 1

Producent: Ewa Superczyńska Melania Zylińska-Kaczmarek (45)

Cena: 9,00 zł

Opis: WYDAWNICTWO eMPi2 2005, str. 144, stan bdb- Zeszyt ćwiczeń opracowano na podstawie programu nauczania 512[05]SZ/MENiS/2002.05.08 dla zawodu kucharz małej gastronomii 512[05]. Zeszyt ćwiczeń zawiera zestawy zadań teoretycznych i ćwiczeń praktycz (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Towaroznawstwo wyrobów nieżywnościowych Piotr Miller Haiina Rawdanowicz

Producent: [228]

Cena: 8,00 zł

Opis: WSiP 1998 , stron 368 stan bdb- [lekko podniszczona okładka] ISBN W książce podano wiadomości na temat wyrobów włókienniczych, skórzanych, papierniczych oraz z tworzyw sztucznych, chemii gospodarczej i kosmetycznej, a także wyrobów szklanych (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
WYPOSAŻENIE TECHNICZNE ZAKŁADÓW GASTRONOMICZNYCH Małgorzata Konarzewska Ewa Hanna Lada Barbara Ziel

Producent: [87]

Cena: 12,00 zł

Opis: REA 2012, str248, stan db ISBN 978-83-7141-818-1 Podręcznik „Wyposażenie techniczne zakładów gastronomicznych" został opracowany zgodnie z podstawą programową kształcenia w zawodzie kucharz małej gastronomii. Omówiono w nim następujące zagadnien (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Zasady żywienia człowieka Hanna Kunachowicz Elżbieta Czarnowska-Misztal Halina Turlejska

Producent: [150N]

Cena: 12,00 zł

Opis: WSiP 2000, str. 256 stan db (podniszczona lekko okładka, pozbijane narożniki) ISBN 978-83-02-09149-0 Podręcznik; dopuszczony do użytku szkolnego przez ministra właściwego do spraw oświaty i wychowania i wpisany do wykazu podręczników s (zobacz więcej ...)



 DO KOSZYKA 
Zbiór zadań z podstaw rachunkowości i finansów w hotelarstwie Krystyna Książek

Producent: (45)

Cena: 10,00 zł

Opis: REA 2008, str. 116, stan db (podniszczona okładka) materiał dydaktyczny przeznaczony dla uczniów i słuchaczy kształcących się w zawodzie technik hotelarstwa. Książka stanowi integralną całość z podręcznikiem A. Hajdamowicz i K. Książek Podstawy ra (zobacz więcej ...)


Strona: 1 / 1

Przejdź do strony: [1]
załóż swój sklep internetowy
www.abc24.pl
Promocje | Darmowe Forum | Sklepy | Randki | Opinie, Testy, Oceny